Ayhan Bora Kaplan olayında 20 skandal...

Başarılı, cesur, yurtsever soruşturmacı gazeteci kardeşim Timur Soykan, yargılaması süren Ayhan Bora Kaplan olayındaki skandallar zincirini gözler önüne seren, bu arada benim de son dönemde neden iftira yağmurunun hedefi olduğumu ortaya koyan çok önemli bir araştırmaya daha imza atmış.

İşte Birgün” deki o yazı:

“Ayhan Bora Kaplan Olayı, sadece bir devlet krizini değil, devletin çürüdüğünü gözler önüne seriyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli operasyonu kumpas olarak nitelendirdi. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan darbe ve kumpas iddialarına katılmadı. “Hatta bürokratik vesayet” diyerek belki de “darbe” diyenleri işaret etti.

★★★

Kaplan’ı gözaltına alan polisler geçen günlerde tutuklandı. Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’a operasyon yapan polis müdürlerine siyasi iktidara darbe suçlamaları yöneltildi ve tutuklandılar. Acaba polis mi siyasilere operasyon yapacaktı yoksa mafya mı polise operasyon düzenledi? Sinan Ateş davasında hedef olan MHP ortağı AKP’ye karşı hamle mi yapıyor? Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı mı hedef alıyor? Sorular çoğaltılabilir. Ama Ayhan Bora Kaplan olayındaki skandallar sadece bir devlet krizini değil, devletin çürüdüğünü gözler önüne seriyor. Bir mafya operasyonuna aşağıdaki 20 büyük skandal sığıyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Güçlükle yetiştirdiğimiz hekimlerimiz niçin yabancı diyarlara göç ediyorlar? 13 Haziran 2024 | 2.418 Okunma Yakında devlet hastanelerinde çocuk doktoru kalmayacak!.. 12 Haziran 2024 | 2.813 Okunma İlaçlar, insanlar ve yaşamlar... 08 Haziran 2024 | 3.979 Okunma İş insanlarının uçaklarıyla bedava seyahat bazı AKP’liler için baldan tatlıdır!.. 31 Mayıs 2024 | 1.887 Okunma Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük dış politika yanlışından dönmek için daha nelerin yaşanmasını bekliyor? 30 Mayıs 2024 | 2.874 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar