Amacına ulaşan açık mektuplar!..

Seçim kampanyası sürecinde iki değerli siyasetçiye hitaben açık mektuplar yayımladım.İlki Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal...

Seçim kampanyası sürecinde iki değerli siyasetçiye hitaben açık mektuplar yayımladım.

İlki Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yazdığım mektuptu.

Mektubumda, Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde yaşayacağını açıkladığı Çankaya Köşkü’ndeki kişisel-ailevi masraflarını, tıpkı ABD ve Almanya devlet başkanlarının yaptıkları gibi, maaşından karşılamasını önermiştim.

Toplumla sohbet ettiği videolarını çektiği mutfağının görüntüsünden de anlaşıldığı gibi; ailecek son derece mütevazı bir yaşama sahip olan Kemal Bey, kısa süre sonra gönderdiği cevabi mektubunda önerimi “ahlaki-vicdani” bulduğunu belirterek, Köşk’teki kişisel ve ailevi tüm harcamalarını maaşından karşılama sözünü verdi.

Bununla da yetinmeyip maaşında indirime gideceğini belirtti ve özel seyahat harcamalarını da cebinden karşılayacağı taahhüdünde bulundu.

Tarihe geçecek bu örnek davranış nedeniyle kendisine teşekkür etmiştim, bir kez daha...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.379 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar