Ah Kızılay, vah Kızılay!..

CHP’nin çalışkan isimlerinden İzmir Milletvekili Atila Sertel, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ı istifaya, kurumu da şeffaflığa davet etmiş.Sertel  açıklamasında;...

CHP’nin çalışkan isimlerinden İzmir Milletvekili Atila Sertel, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ı istifaya, kurumu da şeffaflığa davet etmiş.

Sertel  açıklamasında; “Kızılay aldığı tüm yardımları, her şeyi kendi internet sitesinde paylaşmalıdır. Topladığı kanları, sattığı kanları ve trombositleri, bunların satış bedellerini, ne kadar yiyecek içecek, ne kadar yardım aldığını ve nerelere  yardım yaptığını kendi internet sitesinde paylaşmalıdır” demiş.

Kızılay’a yönelik iddialarla ilgili olarak çok sayıda soru önergesi verdiğini, ancak bunların ya yanıtlanmadığını, ya da içeriği boş yanıtlarla geçiştirildiğini söylemiş.

Sertel’in konuşmasını okurken, Kızılay’ın enkaz altında kaldığı 17 Ağustos 1999 depreminden sonra toparlanıp çağ atlamasında  naçiz emekleri bulunan bir gazeteci olarak çok üzüldüm.

Çünkü Kızılay bugünlere kolay gelmedi.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.386 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 111 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 413 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 331 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 514 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar