Milletten çalınan devlet

Anadolu insanına karşı nefret, vatanımızı, kültürümüzü, tarihimizi, elimizden almaya yeltenen küresel baronlara karşı ise son derece nazik, uysal bir devlet zihniyetini/sistemini çok şükür geride...

Anadolu insanına karşı nefret, vatanımızı, kültürümüzü, tarihimizi, elimizden almaya yeltenen küresel baronlara karşı ise son derece nazik, uysal bir devlet zihniyetini/sistemini çok şükür geride bıraktık.

Düşünün, bundan 15 yıl kadar evvel “devlet nedir” diye sorulduğunda vereceğiniz cevap ne olurdu? Ya da devletimiz bugün her fırsatta ülkesini yabancı işgal güçlerine şikâyet eden, FETÖ'ye destek yürüyüşleri yapan CHP Başkanı'nın elinde olsaydı ne olurdu? Düşünmek dahi istemiyorsunuz değil mi?

Bin yıllık kültür mirasımızın taşıyıcılığını yapan, 600 yıl dünyaya adaletle hükmeden, imparatorluk bakiyesi bu vatan toprakları son 90 yıldır devleti kendilerinin sanan bir avuç elit zümrenin kurduğu saltanatla yönetildi.

Yıllardır milletin iradesinin hiçe sayıldığı, insan yerine dahi konulmadığı, aşağılandığı, hakir görüldüğü, aklı, adaleti ve vicdanı parçalayan bu totaliter, antidemokratik, vesayetçi düzeni hangi ahlaklı insan inkâr edebilir ki!

Atanmışların, seçilmişlere ayar verdiği, medyasının postal yaladığı, millet yoksulluk çekerken CIA yalakası bir avuç bürokratın, medya patronunun darbe dönemlerinde paralarını katladığı bir “devlet” sizce kimin devletiydi? 

Sadece 1961-1999 yılları arasında ortalama ömürlerinin 1 yıl kadar sürdüğü 33 hükümet döneminde yaşanan sefaleti, krizleri, darbeleri, mağduriyetleri nasıl unuturuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.638 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.340 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.303 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar