Kapitalist diktatörlüğe karşı birlik olmalıyız

Kendisi de bir Yahudi olan Karl Marx, “Para, İsrailoğullarının kıskanç tanrısıdır” demişti. Para, aynı zamanda bir ideolojidir. Bir yönetim biçimidir. FED’i bankerlerin eline teslim eden Başkan Woodrow...

Kendisi de bir Yahudi olan Karl Marx, “Para, İsrailoğullarının kıskanç tanrısıdır” demişti. Para, aynı zamanda bir ideolojidir. Bir yönetim biçimidir. FED’i bankerlerin eline teslim eden Başkan Woodrow Wilson yaptığı bir konuşmada şöyle diyordu. “Artık ABD, kontrol altına alınmış, bir avuç hâkim gücün baskısı altında bir ülkedir.”

 

4. Başkan James Madison ise; “Bankerler, tefeciler her türlü entrika, aldatma ve şiddet yoluyla parayı ve para basmayı kontrolleri altında tutarak hükümetler üzerindeki kontrollerini devam ettiriyorlar” diyerek bir bakıma artık kukla başkanlar devrinin geldiğini söylemeye çalışıyordu.

 

Başkan Andrew Jackson ise “Siz zehirli yılan ve hırsızlar ordususunuz. Sizi bitirmeye kararlıyım” dediği gün suikasta uğradı. Başkan Lincoln ise merkez bankasını bir avuç bankerin kontrolünden çıkarmak isterken Jim Walker adındaki bir tetikçi eliyle öldürüldü. Walker, tetiğe basarken “Böyle olur diktatörlerin sonu” diyerek haykırıyordu!

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.339 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar