İslam’ın en yaman düşmanı; münafıklar!

Bizim küresel çete ile olan hikâyemiz şu ayeti kerimede cereyan eden hadise ile başlar; “ Hani bir zaman Biz, meleklere Âdem'e secde edin demiştik. İblis hariç olmak üzere, onlar da hemen secdeye kapanmışlardı. O...

Bizim küresel çete ile olan hikâyemiz şu ayeti kerimede cereyan eden hadise ile başlar; “ Hani bir zaman Biz, meleklere Âdem'e secde edin demiştik. İblis hariç olmak üzere, onlar da hemen secdeye kapanmışlardı. O cinlerden idi. Rabbi'nin emrinden dışarı çıktı.”(Kehf 18/50) Sonra Allah buyurdu: "Sana emrettiğim zaman, seni secde etmekten alıkoyan nedir?" İblis: "Ben, dedi, ondan hayırlıyım; beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın." 

Huzurdan kovulduktan sonra Allah'a dönüp; Öyle ise onların tekrar diriltilecekleri güne kadar bana mühlet ver” dedi. “Beni rahmetinden mahrum ettiğin gibi bende kötülükleri, yeryüzünde onlara bezeyecek, onları isyan ettirerek hepsini de rahmetinden mahrum edeceğim.” Ve insanlık tarihi boyunca devam eden hak ile batılın savaşı tam da bu noktada başlamış oldu. Allah'a ve nizamına açılan bir savaştı bu!

Asla bir coğrafyası, bir dini ve milliyeti olmadı. Hristiyanlığın ve Museviliğin içini boşaltarak ilahi kitaplar tahrif edildi. Şimdi de Kabala formatlı Yahudilik ve Hristiyanlığı İslam'a monte ederek Muhammed'siz bir din ile İslam coğrafyasının kimyasını bozarak, birliğine ve dirliğine kasteden devasa bir düzen inşa ettiler. Allah'ın koyduğu düzeni, ahengi, yapılan taahhüdü bozarak değiştirmeyi planlıyorlar. Gen transferleri, ırklar ve türler arasında yeni türlerin ve ırkların üretilmesi, yapay zekâlar, yapay insanlar, gözle görülemeyecek kadar küçük robotlar ve sürekli masum Müslümanları katlederek yeni bir dünya kurmanın peşindeler. Canlılar dünyasının laboratuvarlarda yeniden düzenlenmesi ile ikinci yaratılış hedefleniyor.  

Dünyayı her geçen gün felakete doğru sürükleyen bir çark işliyor. 1. ve 2.Dünya savaşlarıyla ilk aşaması gerçekleştirildi. Bu geçen sürede milyonlarca masum sivil insan hayatını yitirdi. Müslüman ülkelere yapılan müdahalelerle ve iç savaş yöntemleriyle İslam coğrafyası kana bulandı. Bugün de 3. Dünya savaşının tam ortasındayız. Kaos sonrası Kudüs merkezli tek dilli, tek bayraklı bir dünya federasyonu ile yeni bir dünya hâkimiyetinin temellerini atmak istiyorlar.

Allah, bu büyük düşmanın işini kolaylaştıran çok tehlikeli başka bir hasımdan da bahseder. Münafıklar, nifakçılar… Hamdi İşcan'a göre köken olarak “tarla faresi yuvası” anlamına geliyor. Bilindiği gibi tarla faresinin ve köstebeğin yuvasının iki ağzı vardır. Bu kapılardan hangisinden yakalanırsa diğerinden çıkar. Yani İslam olduğunu söyleyerek kâfir olduklarını saklayan tehlikeli bir güruhtan bahsediliyor. Bugün İslam âleminin en sinsi en tehlikeli Kur'an'a göre en yaman düşmanı işte bu münafıklardır.

En büyük özellikleri hak ile batılı bilerek karıştırarak nifak tohumları saçmalarıdır. Öyle ki Mefatihu'l Gayb'de bu durum şöyle anlatılır. “Yahudiler birbirlerine eğer Muhammed'i her getirdiği şeyde yalanlarsanız sizin cahilleriniz yalancı olduğunuzu anlarlar. Çünkü onun getirdiği şeylerin pek çoğu haktır. Lakin onun getirdiği şeylerin bir kısmını kabul edip bir kısmını inkâr ederseniz halk, sizin O'nu yalanlamanızın adaletinizden dolayı olduğunu zanneder.” 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.340 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.303 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar