Evangelist Siyonistler ve Yeni Dünya Düzeni

Mike Pence’in, Rahip Brunson için Türkiye’yi tehdit etmesinin önemli nedenlerinden biri de Brunson’un Evangelist olmasıdır. ABD yönetimini ve politikalarını belirleyen “Yeni Dünya Düzeni” projesi (yeni, tek-tip insan...

Mike Pence’in, Rahip Brunson için Türkiye’yi tehdit etmesinin önemli nedenlerinden biri de Brunson’un Evangelist olmasıdır. ABD yönetimini ve politikalarını belirleyen “Yeni Dünya Düzeni” projesi (yeni, tek-tip insan modelinin oluşturulması ve bir Tanrı imparatorluğunun tesis edilmesi) gibi teo-siyaset temelli planların mimarıdır Evangelistler.

Davranışları değiştirerek bilinci dizayn etmek ve piyasaya programlanmış robotlar imal etmek, teknoloji, medya ve film endüstrisiyle de insanları topyekûn steryotip’lere dönüştürmek gibi şeytanca planları var.

Bizler her taşın altında İsrail ve Yahudileri ararken -ki böyle olması işlerine geliyor- aslında Yahudileri de nihai emellerine alet eden asıl tehlikenin ve tehdidin Evangelist Fundamantalistler olduğu gerçeğini görmezden geliyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.339 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar