En büyük düşmanımız cehalet!

Geçenlerde İsrail'de bir okulda çocukların eğitimini gösteren bir video yayınlandı. Çocuklar aldıkları eğitimin tesiriyle Mescid-i Aksa'nın birkaç yıl içinde imha edileceğini ve yerine Süleyman...

Geçenlerde İsrail'de bir okulda çocukların eğitimini gösteren bir video yayınlandı. Çocuklar aldıkları eğitimin tesiriyle Mescid-i Aksa'nın birkaç yıl içinde imha edileceğini ve yerine Süleyman Mabedi'nin yapılacağına inanıyor. Arap çocuklarını gördüklerinde öfkelendiklerini söylüyorlar. Kudüs'ün ise 10 yıl içerisinde Yahudilerle dolup taşacağına kesin bir inançla inanıyorlar.

Ah dedim, bizim çocuklarımız daha Mescid-i Aksa'nın nerede olduğunu bilmiyor. Hıttin'i bilmiyorlar, Selahaddin Eyyübi'yi, Fatih'i, Şam'ı, Bağdat'ı, İstanbul'u, Semerkant'ı, Endülüs'ü tanımıyorlar. Çünkü onlar İttihat Terakki çetesinin üst akılla ortaklaşa inşa ettikleri eğitim sisteminin tezgahından geçtiler. CHP yıllardır ders kitaplarına geçmiş medeniyetimizi aşağılayan, Fatih'ten nefret ettiren bilgiler koydu. Hitler'den aşırdıkları yemin metnini tam 80 yıl bu ülkenin çocuklarına hemen her gün askeri komutlarla ezberlettirdiler ama onlara İstanbul'u, Kudüs'ü, Mekke'yi, Bağdat'ı öğretmediler.

Oysa asıl cehalet buydu. Batıcı olacağız diyerek ülkeyi batırdılar. Tarihimizi, değerlerimizi gömdüler. Erdoğan gün yüzüne çıkarmasaydı daha nice nesiller heba olacaktı.

Geçenlerde Ahmet Turgut'un ‘'Kalbim Kudüs'te Kaldı'' romanını okurken denk geldim. Peygamberler, devri itibariyle hep bir düşmanla çatışmıştır. İbrahim(as) Nemrut ile Musa (as) Firavun ile peygamberimiz de Ebu Cehil ile savaştı. Ebu Cehil yani cehalet! Yani günümüz Türkiye'sinin CHP'si! Peygamberimizin en büyük düşmanı cehaletti. Dolayısıyla o ömrü boyunca cehaletle mücadele etti.

Yıllardır insanımızı cahil bırakan ilerici, çağdaş, laik eğitim sisteminin kıskacı altında yıllarımız heba oldu. Ve maalesef hala bu gerici eğitim sistemini devam ettirmekte ısrar ediyoruz. Bu yüzdendir ki bugünlerde neyle karşı karşıya olduğumuzu nasıl şeytani bir güçle mücadele ettiğimizi idrak edemeyecek kadar ciddi bir bilinç kayması yaşadık. Alim diye bilinen insanların cehaleti de ortada! FETÖ'yü bile çözemeyecek kadar cehalete saplanmış acıklı hallerine tanıklık ettik. Bugünlerde de tek gündem maddeleri ise kadınlar!

Bakınız bugün sadece 62 kişinin servetinin (1 trilyon 760 milyar) dünyanın %50'lik nüfusunun servetine denk geldiği bir dünyada yaşıyoruz. Savaşlardan elde ettikleri gelirlerle servetlerine servet katan bu bir avuç azınlığın yol açtığı tahribat ise her geçen gün derinleşmektedir. 1824 ve 2004 yılları arasında tam 257 ülkeyi batıran korkunç bir sistem inşa ettiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.638 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.340 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.303 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar