Bu bir Anadolu devrimidir!

24 Haziran 2018, Türk Milleti için tarihi bir gündür! Milletimiz, cumhuriyet tarihinin en şeffaf ve katılım oranı en yüksek seçimleriyle yüz yıllık sistemi değiştirerek kendine yeni bir sayfa açtı. Bu bir...

24 Haziran 2018, Türk Milleti için tarihi bir gündür! Milletimiz, cumhuriyet tarihinin en şeffaf ve katılım oranı en yüksek seçimleriyle yüz yıllık sistemi değiştirerek kendine yeni bir sayfa açtı. Bu bir Anadolu devrimidir. Her defasında ifade ettiğim gibi başkanlık sistemi, derin Anadolu’nun ve kadim devlet aklının bir projesidir. Bu, yeniden tarih sahnesinde adım atan Türk milletinin bir şahlanışıdır.

Evet, Anadolu ihtilali gerçekleşti ve milletimiz Erdoğan’ı “başkan” yaptı. Yıllardır aşağıladıkları, cahil kalabalıklar olarak gördükleri Anadolu insanı, ferasetini bir kez daha gösterdi ve geleceğini sandık başında oylayarak aydınlık ufukların perdesini açtı. Kendilerini halkın tepesinde gören, ülkenin bekası uğruna mücadele etmek yerine zilleti seçen omurgasız taifeyi de tasfiye etti.

Milletimiz, “Yalnızca Türkleri değil, onların tarihini de yenmek lazım” diyen Batı sistemine esaslı bir cevap verdi. Bu topraklarda ebediyen kalıcı olduğunu bir kez daha deklare etti.

Bu coğrafyanın kaderini belirleyecek olan büyük Türkiye’nin artık önü açıldı. Şimdi bütün İslam coğrafyası bizimle beraber bu zaferi kutluyor. Gazze, Filistin, Arakan, Somali, Sudan, Türk Cumhuriyetleri, Balkanlar ve dünyanın her yerinde yasayan Müslümanlar, Erdoğan’ın liderliğinde şahlanacak bir Türkiye’yi destekliyor.

“Dünya beşten büyüktür” diyerek başta ABD olmak üzere küresel baronların karşısında eğilmeden onlara kafa tutan cesur bir başkanları var artık onların. Yenilenmiş kadrolarıyla ve güçlü bir hükümet sistemiyle gümbür gümbür gelen bir Türkiye var.

Erdoğan, bu ülkenin lideri olduğunu tekrar gösterdi. Birleştirici, kucaklayıcı siyasi tavrıyla, ahlakıyla, vizyonuyla, basiretiyle, içindeki vatan/millet sevgisiyle Türk halkı Erdoğan’ı bir kez daha bağrına bastı. Onun yanında olduğunu gösterdi. Ömrünü davası uğruna harcayan bu şerefli insana sahip çıktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.340 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar