BLUE BEAM ve MK-ULTRA ile Sahte Mesih tuzağı!

İki gün önce Mescid-i Aksa'da göstericilerin üzerine yine ateş açıldı. 300'den fazla yaralı var. Netanyahu ise Filistinlilere idam cezası talep etti. Musul'da dört bir tarafta kırık taşlar ve enkazın içerisine...

İki gün önce Mescid-i Aksa'da göstericilerin üzerine yine ateş açıldı. 300'den fazla yaralı var. Netanyahu ise Filistinlilere idam cezası talep etti. Musul'da dört bir tarafta kırık taşlar ve enkazın içerisine gömülmüş yüzlerce ceset bulunuyor. Kadın, çocuk, yaşlı demeden hareket eden herkes öldürülüyor. Küresel çetenin Pakistan şubesi Tahir-ül Kadri marifetiyle ülkenin seçilmiş başbakanına yargı darbesi yapıldı.

Suriye'de kan durmuyor. Rusya ve ABD arasındaki kriz derinleşiyor. Kuzey Kore yine balistik bir füze denemesi gerçekleştirdi. İran, ABD'ye meydan okudu. Almanya ise Türkiye'ye olan düşmanca tutumunu her geçen gün arttırıyor.

Tüm bu olan bitenler yeni bir dünya savaşının her an patlak vereceğini gösteriyor. Ve bu beklenen dinler savaşı olacak. Çünkü bu savaşın temelleri CIA'nın binalara yerleştirdiği bombaların patlamasıyla gerçekleşen 9/11 saldırılarıyla atıldı.

Kudüs üzerinden verilecek büyük bir savaşın arifesindeyiz. Bu çerçevede CIA'nın 1960 yılından beri üzerinde çalıştığı iki büyük proje var. Bunlar MK-ULTRA, zihin kontrol ve Blue Beam, Mavi Işık Projesi'dir. Buna yardımcı ek bir proje de Tractor Beams'dir. (Emici ışınlar marifetiyle insanların göğe yükselmesi)

Üç boyutlu yüksek hologram teknolojisiyle gökyüzünde İsa'nın ve diğer dinlerin sembollerinin belirlemesi hedefleniyor. Gökte bir İsa silueti ve Tractor Beams projesiyle de göğe yükseliyormuş gibi gösterilen insanları düşünebiliyor musunuz? Buna ilaveten sonik ses dalgaları yardımıyla da her topluma kendi dillerinde Yeni Çağ Dini'nin propagandası yapılacak. İnsanların özellikle kutsal mekanlar üzerinde belirecek görüntüler karşısında şaşkınlık ve hayrete düşmesi haliyle kafalarının karışması bekleniyor. Her ihtimale karşın da birazdan bahsedeceğim MK-ULTRA projesini devreye sokacaklar. Çünkü karşımızda kendilerini Tanrı yerine koyan sapkın bir topluluk var!

Projenin hedefi, kehanetlerde beklenen Mesih'i yeni nesil teknolojilerle hayata geçirmek, insanları kendi indirdikleri ve rol verdikleri kişiye ya da kişilere itaat ettirmek suretiyle Kudüs merkezli sözüm ona yeni bir Tanrı imparatorluğu inşa etmek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.340 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.303 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar