Hain olan iflah olmaz!

1835 yılında Başkan Andrew Jackson bankerleri topladı ve onlara şöyle dedi; “Sizleri uzun zamandan beri takip etmekteyim. Sizin bankaların mevduatları ile spekülasyon yapıp halkın ekmeğiyle oynadığınıza...

1835 yılında Başkan Andrew Jackson bankerleri topladı ve onlara şöyle dedi; “Sizleri uzun zamandan beri takip etmekteyim. Sizin bankaların mevduatları ile spekülasyon yapıp halkın ekmeğiyle oynadığınıza artık emin oldum. Siz zehirli yılanlar ve hırsızlar ordususunuz! Sizin işinizi bitirmeye kesinlikle kararlıyım.”

A.Jackson ABD tarihinde bankerlere savaş açan ilk başkandı. Seçim kampanyasını bile “Jackson Gelecek, Banka Bitecek” olarak belirlemişti. Lakin bunun faturası acı oldu. Çünkü küresel baronlar bu konuşmadan kısa bir süre sonra Başkan Andrew’e suikast düzenledi. Silah tutukluluk yapmamış olsaydı orada işini bitireceklerdi.

Mesaj netti. Bundan sonra ABD’deki bankerlere kim meydan okur ve devletin tasarrufunda basılacak yeni bir para biriminden bahsederse sonu ölümdür. Öyle ki Lincoln’u öldüren suikastçı Jim Walker  “Böyle olur diktatörlerin sonu” diyerek tetiğe basmıştı.  Bu cinayetler Kennedy’e kadar devam etti. O günden beri kimse buna cesaret edemedi. Bir Türk lider hariç!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.637 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.340 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar