Kahrolası söylem üstünlüğü

Batasıca Batı’nın söylemleriyle Türkiye’de siyaset yapan, beşinci kol faaliyeti yürüten, bozgunculuğa kalkışan, ihanet içinde olan partileri, siyasetçileri, akademisyenleri, gazetecileri, işadamlarını hâlâ görmeyecek misiniz?

Dün de böyleydi, bugün de böyle.

‘Korkarım bundan sonra da böyle olacak’ cümlesini aklımın ucundan dahi geçirmek istemiyorum.

Olmasın artık. Böyle gelmiş böyle gitmesin.

Her haltı yiyorlar ama hiçbir şey olmuyor. Çünkü dünyanın en güçlü zırhına yani söylem üstünlüğüne sahipler.

Milyonlarca insanı ‘demokrasi getireceğiz, barış getireceğiz’ diye katlettiler.

Irak’a barış getireceklerdi. Olmayan kimyasal silahları imha edip, insanlığı Saddam denen ‘diktatörden’ kurtaracaklardı! Irak ülkesini perişan ettiler. Elli yıl geçse toparlanamazlar.

Suriye’ye de demokrasi getireceklerdi. Bir terör örgütünü diğerini yok etmesi için beslediler. Hollywood stüdyolarında özel olarak hazırlanmış ‘kafa kesme’ görüntüleriyle tüm dünyayı ikna ettiler. Yüz binlerce Suriyeli öldü. Milyonlarcası ülkesini terk etmek zorunda kaldı. Elli yıl geçse toparlanamazlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'nin son baharı 25 Mayıs 2023 | 1.301 Okunma Suçlu bir tek Bay Kemal mi 23 Mayıs 2023 | 1.315 Okunma Kandil ve Pensilvanya'dan ne rica ettiler 17 Mayıs 2023 | 1.303 Okunma Artık Kemal Bey'in tek derdi genel başkanlık koltuğu 16 Mayıs 2023 | 1.694 Okunma Kaybettiklerini biliyorlar 11 Mayıs 2023 | 2.125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar