Artık gizlemiyorlar ve çok şımardılar

Aylarca inkar ettiler. 'Masa'nın altında HDP de var' dediğinizde 'yalancılıkla' suçladılar. 'Altılı değil altı artı bir' dediğinizde pişkince çemkirdiler. Çünkü bu birlikteliği...

Aylarca inkar ettiler. 'Masa'nın altında HDP de var' dediğinizde 'yalancılıkla' suçladılar.

'Altılı değil altı artı bir' dediğinizde pişkince çemkirdiler. Çünkü bu birlikteliği açıklamak için henüz şartlar olgunlaşmamıştı.

Mesela Meral Akşener! 'O masada HDP yok, o masada HDP olursa biz olmayız' demişti defalarca.

'HDP'yi PKK terör örgütünün yanında konumlandırıyorum' da demişti. Ne oldu da Meral Akşener HDP'ye razı edildi? Kılıçdaroğlu'nun adaylığını beğenmediği için masayı terk eden Akşener HDP'nin masaya oturtulmasına niçin tepki veremedi?

Altılı Masa PKK ile iş tutarken Akşener niçin o masada oturmaya devam etti. Yavuz Ağıralioğlu değer verdiğim bir siyasetçidir. Ağıralioğlu'nun daha geçen hafta yaptığı zehir zemberek açıklamalar son derece manidardı. İyi ama o açıklamalar İYİ Parti'de hiçbir şeyi değiştirmedi. Dahası Yavuz Ağıralioğlu parti tabanının gazını almakla itham edildi. Öyle mi peki? Emin olun bilmiyorum.

Ya ne biliyorum? P

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'nin son baharı 25 Mayıs 2023 | 1.301 Okunma Suçlu bir tek Bay Kemal mi 23 Mayıs 2023 | 1.315 Okunma Kandil ve Pensilvanya'dan ne rica ettiler 17 Mayıs 2023 | 1.303 Okunma Artık Kemal Bey'in tek derdi genel başkanlık koltuğu 16 Mayıs 2023 | 1.694 Okunma Kaybettiklerini biliyorlar 11 Mayıs 2023 | 2.125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar