Yeni girişimlerle 1 gün

Jestiniyap akşam yemeği davetini ve Sinemia sinema kulübünün film fırsatını kaçırmadım. Sabah kahvaltı malzemesini "getir" dedim getirdiler. Gezivego'nun tatil girişimi önerilerinden notlarımı aldım ve tatil...

Jestiniyap akşam yemeği davetini ve Sinemia sinema kulübünün film fırsatını kaçırmadım. Sabah kahvaltı malzemesini "getir" dedim getirdiler. Gezivego'nun tatil girişimi önerilerinden notlarımı aldım ve tatil planını yaptım. Bitransfer ile 3 arkadaş tatil için havalimanına gittik. Tatil fotoğraflarını da momentic uygulamasında paylaştım. Çok daha fazlası ve alternatifleri olsa da işte Türkiye'den girişimlerle 1 günün seyri.
Yaz sıcaklarından bunalmışsınız. Serinleten hareket arkadaşınızın Jestiniyap davetiyeni takiben akşam yemeğiyle başladı. Bi Taksi ile restorana gittik. Bi Taksi de BKM Ekspress mobil ödeme indirimini aldık. Gitmeden önce mönüye mekanist'i satın alan Zomato'dan göz gezdirdik.

SİNEMA BİLETİ FIRSATI
Masada yemek yerken akşam sinemia sinema kulübünün 3 film 19 liralık fırsatını kullanmaya karar verdik. Sinema biletimizi kolayca halledip sohbete devam ettik. Akşam yemeğini yerken jestiniyap ikramının fazlaca dışına çıkınca Zubizu indirimi aldık ve hesabı BKM Ekspress mobil cüzdanla ödedik.
Sinemaya bir arkadaşımızı da davet ettik. Hangi filme hangi seansa gideceğimizi belirledikten sonra mobil ödeme aracı olarak da kullanıp daha önce tanımladığımız hesaptan yorulmadan yerimizi ayırdık. Ayrıca cafede Sinemia Premium abonelik indirimini alıp kahvemizi içip filmi izlemeye koyulduk. Filmden sonra Bitaksi ile tekrar eve döndük.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki öğrencilere eğitim ve teknoloji desteği büyüyor 14 Nisan 2024 | 26 Okunma Kuşlu sitede teknik analiz yapan kadınlar ilham kaynağı oldu 05 Nisan 2024 | 37 Okunma FRC Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi liseli robotik takımlarımız temsil edecek! 31 Mart 2024 | 22 Okunma Tarımın geleceği kadınlar ve veri ekonomisi ile şekillenecek 24 Mart 2024 | 26 Okunma Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor 22 Mart 2024 | 34 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar