Telefona not alırken mazeretiniz yok!

Türkiye'deki insanların ve yöneticilerin ne kadar çok işle ilgilenirse ilgilensin not alma alışkanlıkları pek yoktur. Eski alışkanlıklarından hala vazgeçemeyen kuşaklar kalem kullanımının daha rahat...

Türkiye'deki insanların ve yöneticilerin ne kadar çok işle ilgilenirse ilgilensin not alma alışkanlıkları pek yoktur. Eski alışkanlıklarından hala vazgeçemeyen kuşaklar kalem kullanımının daha rahat olduğunu söylerken, profesyoneller bile kalem kullanım alışkanlıklarından vazgeçemiyor.

Akıllı telefonlarla akıllı kalemi bir araya getiren Güney Koreli Samsung, Galaxy Note serisi yolculuğu iniş çıkışlarla doluydu. Sadece cihaz üreticisi değil, platform üreticisi olduğunu Note serisi ile kanıtlamaya çalışıyordu. Galaxy Note 8 yeniden doğuş için pek çok uygulamayı bir araya getirdi.

ÇİFT KAMERALI İLK NOTE
Galaxy Note 8'in en önemli özelliği serinin çift kameralı ilk örneği olmasıydı. Yokohama'da Sankei Bahçesi'nde bulunan geleneksel Japon evlerinin harika ışık oyunlarında kamerayı sonuna kadar test etme şansı elde ettik. Özel bir seramoni ile evin farklı odalarına yerleştirilen çiçek ve yiyecekler çekim için zorlu bir koşul yarattı. Note 8'in "Canlı odak" çekimi, Apple iPhone 8 Plus'ta portre moduna benzer bir özellik olarak karşımıza çıktı. "Canlı Odak" fotoğrafı çektikten sonra arka plandaki bulanıklığın derecesini kendiniz belirleyebiliyorsunuz.
iPhone 8 Plus ile aynı boyutlara sahip olan telefonun ekranı 5.5 inç değil yerine 6.2 inç olarak tasarlanmış. Yani bildiğiniz "tablet gibi telefon" tanımını sonuna kadar hak ediyor.
Daha önceki serilerde kavisli ekran telefonun avucumuzun içine rahat oturmasını sağlarken, uygulamaların zamansız açılmasına sebep oluyordu. Şimdi büyük ve sonsuz ekranda iş yapmak isteyenler için sorunsuz kullanma imkânı doğuyor. Durup dururken açılmalar ise kısmen azalmış durumda. Sonuçta mobil cihazları her zorlu durumda kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Ancak Note 8'in derinliklerinde dolaşmaya hazır değilseniz, etiket fiyatına bakıp kalabilirsiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarımın geleceği kadınlar ve veri ekonomisi ile şekillenecek 24 Mart 2024 | 24 Okunma Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor 22 Mart 2024 | 33 Okunma Yeni nesil teknolojilerle 15 Turcon adayı sahnede 08 Mart 2024 | 50 Okunma Yapay zeka ile iş birliğinden başka yol yok 03 Mart 2024 | 49 Okunma Romanya’da siber saldırıda 100 hastanenin sistemi çöktü 16 Şubat 2024 | 42 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar