Kalemden vazgeçemedik!

Apple, iPad'i hayatımıza soktuğunda tablet kategorisi kullanılıyordu. Akıllı telefondan sonra dizüstü bilgisayar ve tabletler kalemden uzak duruyordu. Ancak aradan geçen 7 yılda hem tablet hem de dizüstü bilgisayarlarda yetenekli...

Apple, iPad'i hayatımıza soktuğunda tablet kategorisi kullanılıyordu.
Akıllı telefondan sonra dizüstü bilgisayar ve tabletler kalemden uzak duruyordu. Ancak aradan geçen 7 yılda hem tablet hem de dizüstü bilgisayarlarda yetenekli kalemler kullanılmaya başladı. Üstelik bu kalemler yazma hissini gerçek kağıt ve kalem gibi çok iyi taklit edebiliyor. Windows 10 kullanan, pil ömrü uzayan ve USB-C girişi sabit hale gelen yeni araçlar hayatımıza girmeye başladı.
Üstelik sadece iş değil, eğitim amaçlı kullanılan ürünler de var.

3 BOYUTLU ÇALIŞMA İMKâNI
Yoga serisinin en son modeli aktif kalemli Yoga 720, güvenliğe önem verenlere ve yaratıcılığını ortaya koymak isteyenlere hitap ediyor. Yoga serisinin aktif kalemiyle gelen ilk modeli Yoga 720, Windows 10'un sunduğu yeniliklerden de faydalanıyor. Aktif kalem desteğiyle, yaratıcılığınızı serbest bırakmanıza imkân tanıyan ürün ile One Note, Paint 3D, Word, Powerpoint ve Web tarayıcıları üzerinden kullanılabilen Ink özelliklerini kolayca yönetebilir, günlük işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.

'ŞİFRE HATIRLAMIYORUM' DERDİNE SON
Yoga 720, güvenliğiyle de bir adım öne çıkıyor.
Hem 13 inç hem de 15 inç modelde yer alan parmak izi okuyucu sayesinde ürünlerde Windows Hello desteği bulunuyor. Bu sayede bilgisayarınızı karmaşık şifrelemelere gerek kalmadan parmak iziniz ile yönetebilir, şifrelerinizi hatırlayamama sıkıntısına son verebilirsiniz.
Üründe JBL tarafından geliştirilen hoparlörler bulunurken, Dolby Audio Premium teknolojisi sayesinde kaliteli bir ses deneyimi de sunuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Spora başlamadan tak saatini koluna 21 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkiye tohum aşaması yatırımında rekor kırdı Avrupa’da ikinci oldu 19 Nisan 2024 | 48 Okunma Deprem bölgesindeki öğrencilere eğitim ve teknoloji desteği büyüyor 14 Nisan 2024 | 26 Okunma Kuşlu sitede teknik analiz yapan kadınlar ilham kaynağı oldu 05 Nisan 2024 | 38 Okunma FRC Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi liseli robotik takımlarımız temsil edecek! 31 Mart 2024 | 22 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar