Devlerle girişimciler aynı sahnede

Las Vegas'ta düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES Fuarı kapsamında düzenlenen Euroka Park etkinliği, yaklaşık bin 200 girişime ev sahipliği yapıyor. 2012'den bu yana düzenlene ve girişimlere 1.2 milyar dolarlık fon yaratan dev organizasyon kapsamında bu yıl 45 ülkeden çeşitli girişimler görücüye çıkacak.

Türkiye'den 20'den fazla girişimin katıldığı etkinlikte, geleceğin milyar dolarlık firmalarının ortaya çıkması bekleniyor. Euroka Park'a ülke standıyla katılan pek çok girişim bu sayede teknoloji devlerinin faaliyet gösterdiği Amerikan pazarına da doğrudan adım atıyor. Fuar dışında Sand Expo alanında ürün ve hizmetlerini sergileyen girişimler, kendini destekleyecek yatırımcıyı, işbirliği ya da satış yapacağı şirketleri de bulma şansı yakalayabiliyor. Ayrıca katıldıkları yarışmalar sayesinde sahnede projelerini de anlatma imkânı buluyorlar.

300 FRANSIZ GİRİŞİM KATILDI
Yapay zekadan sağlık endüstrisine, oyundan ağa bağlı internet cihazlarına kadar pek çok girişim ABD'den küresel pazara giriş yapmak için CES Fuarı'da ter döküyor.


YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Spora başlamadan tak saatini koluna 21 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkiye tohum aşaması yatırımında rekor kırdı Avrupa’da ikinci oldu 19 Nisan 2024 | 48 Okunma Deprem bölgesindeki öğrencilere eğitim ve teknoloji desteği büyüyor 14 Nisan 2024 | 26 Okunma Kuşlu sitede teknik analiz yapan kadınlar ilham kaynağı oldu 05 Nisan 2024 | 38 Okunma FRC Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi liseli robotik takımlarımız temsil edecek! 31 Mart 2024 | 22 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar