Devler girişimcilere işbirliği kapısı açtı

Türkiye'de girişim kültürünün yayılmasına büyük katkı sağlayan girişim hızlandırma programlarının sayısı giderek artıyor.

Startups.Watch verilerine göre sektörünün öncüsü kurumlar, teknoparklar tarafından düzenlenen 20'nin üstünde hızlandırma programı ile erken ve fikir aşamasında destek arayan girişimlerin önünü açıyor.
Son bir aydır telekomünikasyon sektöründe Pilot Hızlandırma Programı'yla Türk Telekom, enerjide TEA ile Limak, Workup ile İş Bankası pek çok sektörde büyümeye destek olacak teknoloji girişimlerinin ortaya çıkmasına katkı sağlıyor. Kurumlar destek oldukları girişimlerden herhangi bir hisse almadığı gibi, işbirliği için kapılarını da sonuna kadar açıyorlar. Kimi kurum programı 7'nci kez düzenleyip deneyimini artırırken kimi de sektöründe ilke imza atarak bu alana adım attı.






YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye tohum aşaması yatırımında rekor kırdı Avrupa’da ikinci oldu 19 Nisan 2024 | 47 Okunma Deprem bölgesindeki öğrencilere eğitim ve teknoloji desteği büyüyor 14 Nisan 2024 | 26 Okunma Kuşlu sitede teknik analiz yapan kadınlar ilham kaynağı oldu 05 Nisan 2024 | 37 Okunma FRC Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi liseli robotik takımlarımız temsil edecek! 31 Mart 2024 | 22 Okunma Tarımın geleceği kadınlar ve veri ekonomisi ile şekillenecek 24 Mart 2024 | 26 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar