Akılllı patatesten yapay zeka fışkırdı!

Sanırım yaşadığımız dönemi unutturmamak için elbirliğiyle çalışan; sanatçı, girişimci, yazılımcı, siyasetçi ve sporcular eylemleriyle henüz anlam veremediğimiz bazı şeyleri işaret etmeye başladı!

Şimdi düşünün üzerinde anten, işlemci ve yapay zeka yazılımı olduğunu söyleyen bir Fransız girişimci, akıllı patates girişimcisi kendisine yatırımcı bulabilir mi? Üstüne anten takılmış, işlemci girmiş, yapay zeka bulaşmış her şey akıllanır mı? Akıllı patates, CES Fuarı'na paralel düzenlenen Eureka Park girişim etkinliğine katılan bin 200 girişimciden biri olmayı başarmış bir iş bu noktada.

AKIL TUTULMASI ZAMANI
Fransız girişimci, akıllı patatesin sorularımıza yanıt vereceğini iddia ediyor. Hatırı sayılır bir kalabalık da girişimciyi dinliyor. Fransız girişimci herkesin gözünün içine baka baka patatesteki yapay zekayı ortaya çıkardığını iddia ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye tohum aşaması yatırımında rekor kırdı Avrupa’da ikinci oldu 19 Nisan 2024 | 47 Okunma Deprem bölgesindeki öğrencilere eğitim ve teknoloji desteği büyüyor 14 Nisan 2024 | 26 Okunma Kuşlu sitede teknik analiz yapan kadınlar ilham kaynağı oldu 05 Nisan 2024 | 37 Okunma FRC Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi liseli robotik takımlarımız temsil edecek! 31 Mart 2024 | 22 Okunma Tarımın geleceği kadınlar ve veri ekonomisi ile şekillenecek 24 Mart 2024 | 26 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar