Gelecek yoksa elde var gizem

“Wayward Pines” nihayet başlıyor. “Fox International Channels”ın tanıtım çalışmalarını yaz döneminde başlattığı iddialı gizem-gerilim dizisi, tüm dünya ile aynı...

“Wayward Pines” nihayet başlıyor. “Fox International Channels”ın tanıtım çalışmalarını yaz döneminde başlattığı iddialı gizem-gerilim dizisi, tüm dünya ile aynı anda bu gece 22.30’da FX kanalında yayında olacak. 
Blake Crouch’un çok satan kitabı “Pines” (“Çamlık” adıyla Türkçeye de çevrildi) uyarlaması dizi, geçen yılın temmuz ayında dünyanın en büyük popüler kültür organizasyonu olan “San Diego Comic Con”da görücüye çıkmıştı. Orada uluslararası basının davet edildiği kahvaltılı buluşmada ünlü televizyon sunucusuJonathan Ross’un yönettiği panelde senarist ve yapımcılarından göz kamaştırıcı oyuncularına kadar dizi ekibini tanıma ve onlarla konuşma fırsatı bulmuştuk. 
O zamandan beri sabırsızlıkla bekliyoruz “Wayward Pines”ı. 
Gizli servis ajanı Ethan Burke’ün (Matt Dillon) iki kayıp ajanı aramak üzere Idaho- Wayward Pines’a giderken kasaba girişinde geçirdiği ağır trafik kazası sonrası kendisini bir bilinmeyenin içinde bulmasıyla başlayan bir hikâyemiz var. Sırlarla dolu kasaba, girişi olsa da çıkışı olmayan, elektrikli çitlerle çevrili bir yer. Fakat asıl mesele, daha doğrusu hikâyenin bizi çektiği belirsizlik, tehlikenin çitlerin içinde mi yoksa ötesinde mi olduğu. 
Kaza sonrası gözlerini bir hastanede açan ajanımızın cep telefonu, cüzdanı ve kimliği de kayıptır. Neler olup bittiğini anlama yolunda çaba harcamaya başlar başlamaz da bilinmeyenlerle sarmaş dolaş bir ortamda iyice kaybolur. İşin daha ürpertici yanı, kendisinin de bu “bilinmeyen”in bir parçası olduğudur. Burke, kasabanın sırlarını çözmeye giriştikçe kendisine dair sırlarla karşı karşıya kalmaktadır!.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kalacak bir türkü söyler gideriz 10 Eylül 2018 | 3.891 Okunma Kovboylar yetmez, kotu da yasaklayın! 05 Eylül 2018 | 3.534 Okunma Betona tapanların mabedi yapıldı 03 Eylül 2018 | 3.672 Okunma Bir insanlık ibadeti: Cumartesi Anneleri 20 Ağustos 2018 | 154 Okunma ‘Eşkıya’nın namusu Deniz’den soruldu! 15 Ağustos 2018 | 2.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar