Bergüzar’la gurur duyun!

Güneydoğu’daki terör saldırılarıyla titreşimli olarak ülke sathında kendini gösteren ırkçı dalga iki gün önce Bergüzar Korel’i kapsama alanına aldı. Onu ve eşi Halit...

Güneydoğu’daki terör saldırılarıyla titreşimli olarak ülke sathında kendini gösteren ırkçı dalga iki gün önce Bergüzar Korel’i kapsama alanına aldı. Onu ve eşi Halit Ergenç’i Gezi Parkı olaylarındaki duyarlılıkları nedeniyle fırsat bu fırsat deyip bir kez daha köşeye sıkıştırdılar. Şehit cenazeleri karşısında sesinin neden çıkmadığını sorup “Sen de çocuk yetiştiriyorsun bir tane, Allah büyüktür” dediler. O da haklı olarak vatan sevgisi zırhına bürünmüş, adeta beddua niteliğindeki bu mesaja isyan etti. 
Gezi olaylarından bu yana ne şeytanlıkla, ne fahişelikle, ne de teröristlikle suçlanmadığı kalmış Bergüzar Korel’e saldıranlar gerçekten milli hassasiyete sahip olsalar aslında onunla gurur duymaları gerekir. Nasıl mı? Anlatayım!.. 
Hafta sonu dünyanın önde gelen uydu operatörü Eutelsat’ın artık gelenekselleşmiş televizyon ödüllerinin (“Eutelsat TV Awards 2015”) belirlenmesi için toplanan jürinin bir üyesi olarak şirketin Paris’teki merkezindeydim. Çocuk, sinema, belgesel, dizi/eğlence, yaşam, müzik, haber ve spor dallarında aday olmuş toplam 107 tematik kanal arasında ödüle layık olanları seçmek üzere iki günlük yoğun bir uğraş verdik. Bu arada gerek jüri üyeleri, gerekse Eutelsat yetkilileri ile de verimli görüşmelerimiz oldu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kalacak bir türkü söyler gideriz 10 Eylül 2018 | 3.891 Okunma Kovboylar yetmez, kotu da yasaklayın! 05 Eylül 2018 | 3.534 Okunma Betona tapanların mabedi yapıldı 03 Eylül 2018 | 3.672 Okunma Bir insanlık ibadeti: Cumartesi Anneleri 20 Ağustos 2018 | 154 Okunma ‘Eşkıya’nın namusu Deniz’den soruldu! 15 Ağustos 2018 | 2.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar