Vatana İhanet Cephesi’ndeki Paralel ile PKK

Paralel kaçaklar boy gösterdi. Nerede? “Anavatanları” olan ABD'de! PKK-YPG paçavralarını taşıyanlarla birlikte “sırt sırta” vermişlerdi. Aynı protestoda, her iki terör örgütünün...

Paralel kaçaklar boy gösterdi. Nerede? “Anavatanları” olan ABD'de! PKK-YPG paçavralarını taşıyanlarla birlikte “sırt sırta” vermişlerdi. Aynı protestoda, her iki terör örgütünün mensupları “kol kola” girmişlerdi. Batı Kulübü'nün putçusu FETÖ'nün de PKK terör örgütünün de “teknik direktörü” ve “hamisi” ABD'dir.
*
Paralel Yapı ile PKK, vaktiyle Türkiye'deki Baronsal Gladyo'nun 'inşa ettiği' son dönemde ise birlikte 'sahaya sürdüğü' iki terör örgütü olarak Bağımsız Türkiye'ye karşı “savaş” yürütüyorlar! Yenilmeye de devam ediyorlar!
Haçlı Siyonist İttifakı “namı hesabına” sahnededirler.
Amaçları (veya kendilerine biçilen misyon) Türkiye'yi eskiden olduğu gibi “bir kere daha” ABD-İsrail tandeminin “sömürgesi” yapabilmektir.
*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 653 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar