Son çıkan elektrikleri söndürsün!

İngiltere Kraliçesi Elizabeth; Prens Harry ve eşi Meghan’ın “Kraliyet Ailesi’nden ayrılma” kararını onayladı: “Megxit” resmiyet kazandı! Kraliyete ait unvanlarını da kullanamayacaklar.

Daily Mirror’daki bir habere göre; Kraliyetten bir kaynak “Çiftin unvanlarından vazgeçmeleri için tehdit edildiğini” öne sürdü!

Bir süre evvel Kraliçe’nin tavır koyduğu Harry ile Meghan, “İngiltere’den son çıkan elektrikleri söndürsün” gibilerden bir hareket çekemediler ama Buckingham Sarayı’nın sıkı markajından kurtulmayı da başardılar: “Anlaşmalı ve nazikçe” tüydüler!

Prens Harry, çekilme kararı için “Başka seçenek kalmamıştı” dedi.

*

Prens Harry, aradan geçen 23 senenin ardından acaba annesi Diana’nın kuşkulu ölümü hakkında ne düşünüyordur? Babaannesi Kraliçe’den yahut babası Prens Charles’tan şüpheleniyor mudur, mesela?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 548 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar