Rockefeller Vakfı’nın şoförü!

Hristiyan Demokrat Parti ile bağlantılı Alman Vakfı Konrad Adenauer'a ait La Collina villası, İtalya'da Como gölünün kıyısındaki Bellagio Köyü'ne bakan tepededir.“CIA'in, kendisi dâhil birçok Batılı...

Hristiyan Demokrat Parti ile bağlantılı Alman Vakfı Konrad Adenauer'a ait La Collina villası, İtalya'da Como gölünün kıyısındaki Bellagio Köyü'ne bakan tepededir.
“CIA'in, kendisi dâhil birçok Batılı medya mensubunu kullandığını, rüşvet verdiğini” ifşa eden Alman gazeteci Udo Ulfkotte 1999 ile 2003 arasında Konrad Adenauer Vakfı'nın personeliydi. Söz konusu vakıf, aynen diğer Alman vakıfları gibi “sivil toplum” maskesi altında BND hesabına çalışıyor. Almanya Dış İstihbarat Servisi (BND) vaktiyle CIA tarafından kurulmuştur.
Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesinin eski editörü Ulfkotte, Konrad Adenauer Vakfı'nda görev yaparken; “yabancıların girmesine izin verilmeyen” La Collina Villası ile bütünleştiğini söylüyor. “Ahtapot gibi gizli kuruluşların ağ örgüsü ile elit güçleri etrafında toplayan Rockefeller Vakfı'nın Bellagio'da da dünyaya kapalı bir eğitim merkezi olduğundan” bahsediyor!
Ulfkotte'nin “Satılmış Gazeteciler” kitabında, şu satırlar yazılıdır: “Politikanın elitleri, Amerikan elitleriyle buluşup siyasi kararları konuşacaklarsa; o zaman La Collina Villası'ndan aşağı inip feribotla birkaç dakika mesafede Bellagio'daki Grand Hotel Villa Serbolloni'ye gidiyorlar, oradan Rockelfeller Vakfı'nın şoförü tarafından gizlice alınıp götürülüyorlardı.” (Sayfa: 95, İmge Kitabevi)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 212 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar