Palavracı

Kemal Kılıçdaroğlu “Bütün hayatım FETÖ'cülerle mücadele ile geçti” diyor! Yalandan kim ölmüş? “Kemal-i afiyetle” yalan söylüyor. Hayatı kuyruklu yalanlar üzerine...

Kemal Kılıçdaroğlu “Bütün hayatım FETÖ'cülerle mücadele ile geçti” diyor! Yalandan kim ölmüş? “Kemal-i afiyetle” yalan söylüyor. Hayatı kuyruklu yalanlar üzerine kuruludur.
Altı yıldır oturduğu CHP'nin genel başkanlık koltuğu; FETÖ'nün kaset operasyonu neticesinde kendisine teslim edildi!
Sahi, Kılıçdardoğlu'na Baykal'ın istifasına yol açan malum kasetin bir kopyasını “kimler” ulaştırdı? Cevabı üzerinde, bir sorudur!
***
Komprador Burjuvazi (ABD'ye bağlı İstanbul'daki Derin Baronlar); Baykal'a yönelik kaset operasyonunu FETÖ'nün eliyle gerçekleştirdiler.
Baronların sufleleriyle, talimatlarıyla genel başkanlık yapan Kemal Kılıçdaroğlu, hangi “mücadeleden” bahsediyor?
Fetullahçı Terör Örgütü ile “mücadele etmesi” ne kelime; CHP'nin lideri, bütün hücreleriyle onlarla “işbirliği” içindeydi:
-Halen daha FETÖ'yü “koruyup, kollamaya” çabalıyor!
***
Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile “stratejik ortaklığa” girmesi, Baronlar'ın yönlendirmesiyle oldu…
Hem Kılıçdaroğlu'na, hem de Paralel Yapı'nın önde gelenlerine; “AKP Hükümeti'ne ve Erdoğan'a karşı birlikte mücadele edin” telkinleri malum “derin güç odağı” tarafından yapıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 548 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar