Ne oldu? İP koptu!

Seçim sonrasındaki yol haritasını belirlemek için Afyon’da düzenledikleri çalıştay, İyi Parti’de iplerin kopmasına neden oldu: Akşener “bir daha geri dönmemek üzere istifa ettiğini”...

Seçim sonrasındaki yol haritasını belirlemek için Afyon’da düzenledikleri çalıştay, İyi Parti’de iplerin kopmasına neden oldu: Akşener “bir daha geri dönmemek üzere istifa ettiğini” söyledi. İstifadan vazgeçirildi. Hemen ardından, olağanüstü kurultay kararı aldı ve kurultayda aday olmayacağını açıkladı!

24 Haziran’daki başarısızlıktan sorumlu tutulan Akşener partisinde “ilk defa patlayan eleştiriler” karşında havlu attı…

Amerikan dış politikasına yön veren “Foreign Policy” dergisinin geçtiğimiz sene öve öve bitiremediği ve “Erdoğan’ı korkutacak potansiyeli var” diyerek büyük umutlar bağladığı Akşener, daha ilk başarısızlıkta “Benden bu kadar!” deyiverdi.

İstanbul’daki derin baronların siyasi mühendislik projesi olan ve Locaefendi’nin de desteklediği İyi (Rol Yapan) Parti’de “dokuz ayda gelinen nokta” işte budur.

***

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Akşener’i geçmişten iyi tanıyorum. Temel bir huyu vardır. Bir işi altı-yedi aydan fazla sürdüremez. Bu durumu, yakınları da iyi bilirler” dediğini tam da burada hatırlıyoruz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 545 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.790 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar