Meral Hanım’ın bozuk çalması, neyi gösteriyor?

Partisindeki bazı vekillerin Meclis’te Devlet Bahçeli ile “samimi bir şekilde tokalaşması” hatta bir vekilin de MHP liderinin “elini öpmesi” Meral Akşener’i kızdırdı!Devlet Bey ile tokalaşıp, onu...

Partisindeki bazı vekillerin Meclis’te Devlet Bahçeli ile “samimi bir şekilde tokalaşması” hatta bir vekilin de MHP liderinin “elini öpmesi” Meral Akşener’i kızdırdı!

Devlet Bey ile tokalaşıp, onu selamlayanlar arasında yer alan “İyi Parti’nin önde gelen iki ismi Koray Aydın ile Müsavat Dervişoğlu” daha ziyade dikkat çekti.

Nezaket gösterdiler: Doğru olan da böyle davranmaktır.

Mesela, Koray Aydın vaziyeti şu sözlerle izah etti:

“Ayrı partilerde olsak bile eskiden gelen ilişkiler var. Nezaket ilişkilerine kimse farklı anlamlar yüklemesin. MHP’deki kurultay sürecinde çok ciddi gerginlikler yaşandı. Meclis’te aynı çatı altında görev yapacağız. Bu nedenle gerginliğin de yumuşamasını istiyoruz”

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 551 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.794 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar