Kısadevreoğlu’nun ‘Odalarda Işıksızım’ şovu

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Tamer Korkmaz’ın bugünkü (26.04.2022)''Kısadevreoğlu’nun ‘Odalarda Işıksızım’ şovu’’ başlıklı yazısı.

Altılı Ganyan’a bu defa Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ev sahipliği yaptı.

Merakım şudur:

“Voice of America” Mister Kısakılıçdaroğlu…

Toplantıda konuşulanlar hakkında, İngiltere ve ABD büyükelçileri ile AB’nin elçilerine -Emekli Büyükelçisi Çeviköz’ü yollayıp bilgi vermiş midir, acaba?

Pekâlâ, şöyle de sorabiliriz:

Toplantı öncesinde; Monşer Ünal Çeviköz, bu elçilerden sufleler alıp Kemal Bey’e iletmiş midir?

“KISA DEVRE” YAPTI

CHP’nin Başı Kemal Kayahandaroğlu, bir haftalık “Odalarda Işıksızım” şovu için sahne aldı.

-Karanlıkta poz verip, mağduru oynadı!

Evet, son dönemde elektrik faturaları resmen uçtu.

Muhalefet, bu durumu elbette eleştirecektir.

Amma velakin; Derin Kısa Kılıç Karargâhının siyasi piyonu Mr.Kısadevreoğlu’nun yaptığı ayan beyan bir sivil itaatsizlikprovasıdır.

-Ne yani: Elektrik dağıtım şirketi, üç aylık faturasını ödemeyen Kemal Bey’e torpil yapıp, evinin elektriğini kesmeyecek miydi?

Böyle olacağını çok iyi bildiği için “Odalarda Işıksızım” şovu için itina ile ağını gerdi…

Elektriği kesildiğinde, evindeki “lüks lambası” ışığında medya mikrofonlarına konuşup “Bakın, ne kadar halkçı bir liderim”ayaklarına yattı!

Bu “Yurtta Propaganda” idi…

Eh, Batı medyasındaki “Türkiye’de Elektriği Kesilen Ana Muhalefet Lideri” haberleri ile de “Cihanda Propaganda”sını afiyetle yaptırdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 421 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar