Hürriyet Tiyatrosu!

24 Temmuz'dan bu tarafa içerideki ve sınır ötesindeki operasyonlar neticesinde, PKK'ya son otuz yılın en ağır darbesi indirildi. Öldürülen teröristlerin sayısı, resmen açıklananın üç katına...

24 Temmuz'dan bu tarafa içerideki ve sınır ötesindeki operasyonlar neticesinde, PKK'ya son otuz yılın en ağır darbesi indirildi. Öldürülen teröristlerin sayısı, resmen açıklananın üç katına yakın! Kararlılıkla devam eden, sonuna kadar da gidilecek olan bir süreçten söz ediyoruz.
Bu arada, terörist başı Murat Karayılan'ın “Hezimete uğradık! Çöküyoruz, hatta çöktük!” diyerek feryat ettiği ortaya çıktı!
*
Vaziyet böyle iken…
Doğan Medyası; bu kadar önemli, bu denli hayati bir gelişmeye neden gözlerini kapatıyor?
HDPKK'yı “canla başla, tüm hücreleriyle” destekliyor da ondan!
*
7 Haziran'da HDP için “oy” isteyen, “HDP'ye oy ver kurtul” çağrısı yapan Doğan Medyası, 1 Kasım seçimi için de HDP namı hesabına seferber olmuş durumda!
Aydın Doğan'ın gazete ve televizyonlarının; özellikle son aylarda, terör örgütü PKK'ya ve Terör Partisi HDP'ye nasıl da koltuk çıktıklarını gösteren çok sayıda örnek var.
Mal meydanda! Haliyle, Doğan'ın “PKK ile mücadele etmeye devam edeceğim. PKK'nın 1 numaralı düşmanıyım” şeklindeki sözlerinin hiçbir kıymeti ve geçerliliği yok. Göz boyamadan, sihirbazlık gösterisinden ibaret laflar bunlar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 491 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar