Gün geldi, hesap döndü!

ABD ile İsrail'in borazanı Zaman “gazetesi”ne kayyum atandı. Locaefendi'nin Sam Amca'sı işte bu gelişmeden müthiş rahatsız oldu.ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass kayyuma saydırdı. Öfkesini Washington'la...

ABD ile İsrail'in borazanı Zaman “gazetesi”ne kayyum atandı. Locaefendi'nin Sam Amca'sı işte bu gelişmeden müthiş rahatsız oldu.
ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass kayyuma saydırdı. Öfkesini Washington'la paylaşırken, “Bizim çocukların gazetesine kayyum el koydu” diye konuşmuş olmalıdır!
Mister Bass kendisini “Sömürge Valisi” sanıyor!
Oysa o “gizli sömürge devleti” günleri, çoktan bitti.
Şimdi, Bağımsız Müslüman Türkiye var.
Bu hakikat her söylendiğinde, CIA muhibbi Paralel etki ajanları bunalıma giriyor, çıldırıyor.
Ankara'nın Washington'dan bağımsızlaşması onlara derin patronlarının ve kendilerinin “hayati mağlubiyetini” hatırlatıyor!
*
ABD-İsrail tandeminin yandaş ve yalakası Zaman'a kayyum atanmasıyla Paralel Medya çöktü.
Apar topar hazırladıkları “korsan gazete” ile halen daha “Amerikan Bayrağı” göstermeye çabalıyorlar.
Yarına Bakış adlı korsan gazeteyi iki ilde basan da, Sözcü!
Paralel Yapı ile epeydir bağlantılı Akbay'ların, daha doğrusu İsrail'in Sözcü'sünden bahsediyoruz!
*
Şu sıra 'özgür medya' gürültüsü eşliğinde sihirbazlık gösterisi yapanlar, göz boyamaya kalkışanlar, “üçkâğıt açanlar” sahne alıyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 693 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar