“Evlatlarımızı ABD uşaklığına gönderiyorsunuz!”

Diyarbakır’da Hacire Ana’nın başlattığı mücadele her geçen gün büyüyor: Evlatlarına kavuşabilmek için HDP İl Başkanlığı’nın önünde oturma eylemi yapan aile...

Diyarbakır’da Hacire Ana’nın başlattığı mücadele her geçen gün büyüyor: Evlatlarına kavuşabilmek için HDP İl Başkanlığı’nın önünde oturma eylemi yapan aile sayısı 17’ye yükseldi.

Hacire Akar’ın cesaretle açtığı yoldan giden annelerden biri olan ve “On yedi yaşındaki oğlu Mustafa’yı on aydır göremeyen” Ayşegül Biçer’in; üzerine yürüyen HDPKK’lılara “Kafanı sallama bana; o çocuk sağ salim gelecek! Çocuklarımızı ABD uşaklığına gönderiyorsunuz!” diyerek isyan edişi pek manidardır.

On altı yaşındaki oğlu Yusuf’un PKK’nın elinden kurtarılmasını isteyen Celil Begdaş adlı baba ise “Oğlunun 5 Mayıs günü HDP binasına girdikten sonra kaybolduğuna” dikkat çekip, Pervin Buldan’ın oğlunun Fransa’da çekilmiş fotoğrafını göstererek “Bizim oğullarımızı dağa kaçıranların oğulları Fransa’da keyif sürüyor” diye feryat ediyordu.

SUSKUNLAR CEPHESİ

Diyarbakır’daki anaların, babaların bu feryadına Suskun Kalanlar Cephesi’nde CHP başı çekiyor…

Üç ilimizde terör bağlantısı sebebiyle görevden alınan HDP’li belediye başkanlarına “koşarak giden” CHP, Diyarbakır’daki acılı aileleri görmüyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 693 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar