Elleri buradaysa, kendisi yakındadır!

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Donald Trump’ın kendisini öldürtmek istediğini, bunun için de Kolombiya hükümeti ile mafyasına emir verdiğini söyledi!Türkiye’de Sam Amca’sına çalışan...

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Donald Trump’ın kendisini öldürtmek istediğini, bunun için de Kolombiya hükümeti ile mafyasına emir verdiğini söyledi!

Türkiye’de Sam Amca’sına çalışan yerleştirilmiş “etki ajanı” takımının “Amerikan Demokrasisi” diye örnek gösterdikleri, yere göğe sığdıramadıkları olayın “hakiki yüzü” işte budur!

Haydutluğu, eşkıyalığı, gaspçılığı, hırsızlığı, kan dökmeyi, zulmü, barbarlığı, gaddarlığı ve sömürüyü çok uzun yıllardır “devlet politikası” olarak uygulayan ABD, kontrol edemediği ülkelerin seçilmiş başkanları, başbakanları, liderleri hakkında İNFAZ kararı çıkartır!

***

Haydut Amerikan Devleti’nin Kovboy Başkanı Ronald Reagan’ın kabinesinde (1981-1987) Savunma Bakanlığı yapan Caspar Weinberger ‘Strategic Review’ dergisinin “İlkbahar 2001” sayısında “Hükümet ya da devlet başkanlarının öldürülmek suretiyle tasfiye edilmesinin yolu açıktır” diye yazmıştır!

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 599 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar