Bilderberg’e Türkiye’den katılanlar, kimler için seferber olurlar?

Bu yılki Bilderberg toplantısı, 30 Mayıs-2 Haziran arasında İsviçre’nin Montrö kentinde gerçekleştirildi. Toplantıya, Türkiye’den katılanlar arasında Ömer Koch başı çekti: Mister Koch...

Bu yılki Bilderberg toplantısı, 30 Mayıs-2 Haziran arasında İsviçre’nin Montrö kentinde gerçekleştirildi. Toplantıya, Türkiye’den katılanlar arasında Ömer Koch başı çekti: Mister Koch, Bilderberg’in Türkiye Temsilcisi’dir.

Koch Üniversitesi’nden Selva Demiralp ve Metin Sitti; Özyeğin Üniversitesi’nden Evren Balta ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, Montrö’deki derin toplantıya katılan diğer isimler arasındaydı.

Bilderberg toplantılarının gediklisi olan ABD’nin eski Dışişleri Bakanı (1973-77) kaşarlanmış Siyonist Henry Kissinger, bu yılki toplantıda da yerini aldı.

Trump’ın damadı ve başdanışmanı Siyonist Jared Kushner de oradaydı. Katılımcı listesinde bulunmadığı halde ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo “sürpriz bir şekilde” Montrö’deki toplantıda boy gösterdi!

NATO’nun Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in de katıldığını not edelim.

ŞAŞIRDIK MI? HAYIR!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bumerang! 08 Mayıs 2024 | 560 Okunma Yarım asır önce, yarım asır sonra… 07 Mayıs 2024 | 886 Okunma Ferdi Baba söylüyor: “Merak etme sen!” 03 Mayıs 2024 | 660 Okunma Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 775 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.310 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar