Baronsal Gladyo, darbeci ve laikçidir!

15 Temmuz gecesi, darbeciler “Yurtta Sulh Konseyi” adına TRT'de korsan bildiri okuttular: O metinde “Cumhurbaşkanı ve hükümetin laik düzeni ortadan kaldırdığı” iddia ediliyordu. FETÖ Cuntası'nın bildirisinde...

15 Temmuz gecesi, darbeciler “Yurtta Sulh Konseyi” adına TRT'de korsan bildiri okuttular: O metinde “Cumhurbaşkanı ve hükümetin laik düzeni ortadan kaldırdığı” iddia ediliyordu. FETÖ Cuntası'nın bildirisinde üç yerde “laikliğe/laik düzene” vurgu yapılmıştı!
Baronsal Medya Masası'nın mutemet elemanı olan kimi laikçi yazarlar; özellikle şu sıralar “Meselenin adını koyalım: 15 Temmuz dinci bir darbe girişimiydi” diyerek “optik çarpıtma” peşindeler!
İslam'la sorunları olduğu için; daima laikçi bir refleksle hareket ettikleri için işbu “illüzyonu” sergiliyorlar…
-Kendileri, Batı putçusudurlar. Aynen FETÖ'cüler gibi!
Burada asıl yaptıkları ise şudur:
FETÖ darbe girişiminin perde arkasında yer alan Türkiye'deki Baronsal Gladyo'nun; ABD'nin; NATO'nun; ezcümle Haçlı Siyonist Cephesi'nin üzerini itina ile örtmüş oluyorlar!
ABD-NATO'ya bağlı Baronsal Gladyo hem darbecidir, hem de laikçidir: Türkiye'deki tüm darbelerde bunların imzası vardır.
Laiklik istismarını sistematik hale getirmişlerdir…
Din istismarcısı FETÖ, bunların tam elli yıl önce inşa ettiği gizli örgüttür!
Cümleyi şu şekilde de kurabiliriz:
15 Temmuz darbe kalkışmasını yapan ABD'nin maşası FETÖ, vaktiyle “Ilımlı İslam” projesi kapsamında sahaya sürülmüş “dini cemaat” görünümlü bir Gladyo örgütüdür.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 653 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar