Alın şu NATO’nuzu, başınıza çalın…

Bağımsız Türkiye’ye düşmanlıkta sınır tanımıyorlar: Bu defa sırada Hollanda var! Koalisyon ortağı Hıristiyan Birliği’nin lideri Gert-Jan Segers, ağzındaki baklayı çıkardı ve...

Bağımsız Türkiye’ye düşmanlıkta sınır tanımıyorlar: Bu defa sırada Hollanda var! Koalisyon ortağı Hıristiyan Birliği’nin lideri Gert-Jan Segers, ağzındaki baklayı çıkardı ve “NATO müttefiki Türkiye’ye olası bir saldırı durumunda, Hollanda’nın Türkiye’ye destek vermemesini” istedi!

Avrupa’daki Gladyocu devletlerin kahpeliklerini açık ettikleri bir dönemdeyiz.

Mevzubahis olan Türkiye ise “NATO Anlaşması’nın Beşinci Maddesi’nin uygulanmamasını; yok farz edilmesini” hiç utanmadan talep edebiliyorlar! Demek ki, nedir? NATO’nun devasa bir yalandan ibaret olduğunun en güncel örneğidir.

NATO, Türkiye’de ne zaman sorgulanmaya başlansa “NATO’nun daima Türkiye’nin güvenliğini sağladığına” dair illüzyonlar “anında” devreye girer. Oysa, gerçek bambaşkadır.

Uzun yıllar boyunca, NATO’nun Türkiye’ye faturası çok ağır oldu.

Sadece darbe süreçlerinden bahsetmek bile, bu vahim tabloyu izah etmeye yeterlidir…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.078 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 745 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 427 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 700 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 615 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar