Hükümsüzdür!

Trump, Filistin toprağı Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıdığını ilan etti. Tel Aviv’deki ABD Büyükelçiliği’nin Kudüs’e taşınma talimatını verdi:...

Trump, Filistin toprağı Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıdığını ilan etti. Tel Aviv’deki ABD Büyükelçiliği’nin Kudüs’e taşınma talimatını verdi: Haydut Devlet’in Başkanı, bu provokatif kararla seçim kampanyasında “Siyonistlere verdiği sözü” yerine getirmiş oldu!

Hiçbir hükmü olmayan bu karar; İsrail’e yaltaklanan Donald Trump’ın ne denli bir ‘İslam Düşmanı’ olduğunu -bir defa daha- ayan beyan gösterdi.

“Büyük Şeytan ABD”nin uluslar arası hukuku hiç sayan bu kararı, aynı zamanda İslam dünyasına ağır bir saldırıdır.

-Bir nevi savaş ilanıdır!

Özelde Ortadoğu’da, genel manada ise dünyanın her bir tarafında; barışın önündeki en büyük tehdit Amerika-İsrail tandemidir. Öldürmeye ayarlanmış bu tandemin temel amacı Siyonizm’in hedeflerini gerçekleştirmektir.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 408 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar