İMAMOĞLU 'Kılıçdaroğlu, Beni Destekleyen Medyaya Bile Düşman Oldu!'

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık görevini bırakmama kararı kesinleşince İmamoğlu kısa süre önce yakın kurmaylarıyla yol haritasını netleştirdi.Beraber ve hızlıca...

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık görevini bırakmama kararı kesinleşince İmamoğlu kısa süre önce yakın kurmaylarıyla yol haritasını netleştirdi.

Beraber ve hızlıca İmamoğlu'nun kurmaylarıyla gözlerden, haliyle de kamuoyundan uzak gerçekleştirdiği özel toplantıya gidelim.

Ekrem Bey, CHP'nin değişmesini yeterli bulmadığını fakat Türk siyasetinde değişimin CHP'den başlaması gerektiğini söyleyerek konuşmasına start verdi.

İmamoğlu'nun bir kurmayı "Sizin yükselen dalganız İstanbul. Burayı muhafaza etmenin öncelikli olduğunu düşünüyorum." sözleriyle dar ekipli toplantıya sıcak bir kart açtı.

KONGREYİ YÜZDE 10 FARKLA KAZANIRIZ!

Bu fikir toplantıda ağırlık kazanınca, İmamoğlu başıyla da onaylayarak, "Aynı görüşteyim ama kongre olursa yüzde 10 farkla kazanırız." dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstisnalar kaideyi zorlarsa darbe olabilir! Erdoğan'ın talimatı doğru değil! 16 Nisan 2024 | 5.975 Okunma Erdoğan ya sahaya inecek ya da bu şarkı bitecek! Kim bu asi yeniçeriler? İktidar kiminle çarpışıyor? 08 Nisan 2024 | 5.764 Okunma Bu akşam! Akşener'in somutu ne acaba? Ölümcül yanlış! 3 aya dikkat! 31 Mart 2024 | 2.960 Okunma Londra'daki ev Yavaş'ın damadının üzerine kayıtlı ve fiyatı 330 bin sterlin 25 Mart 2024 | 6.718 Okunma Bir darbe daha mı var? Erdoğan, iki önemli CB adayı ile yarışacak! 08 Mart 2024 | 5.264 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar