Gladio varsa, ayrıştırmak ister! 80 vekille direnecek! Özel'e dudak büken CHP'li! Yerim Fonu!

Dostoyevski'nin maksadındaki farklı derinliği görememiş de olabilirim ama yine de eğilerek iktidar olmayı cesaretle aynı paranteze hapsetmesini uygun bulmuyorum.Realiteyle ne kadar örtüştüğü tartışmaya açık...

Dostoyevski'nin maksadındaki farklı derinliği görememiş de olabilirim ama yine de eğilerek iktidar olmayı cesaretle aynı paranteze hapsetmesini uygun bulmuyorum.

Realiteyle ne kadar örtüştüğü tartışmaya açık olsa da, eğilmeden iktidar olabilmek ve cesaret kelimesi birbirlerine daha çok yakışıyor sanki.

Eğilmekte bir iki yüzlülük, bir yalakalık, bir fenalığı gizleme, daha da ötesi, amaç için her şeyi yapmayı meşru kılan mayınlı, sarhoş bir alan var.

Siyaset kurumuna ne kadar da benziyor değil mi tüm bu kavramlar.

İsmi büyük olanın sözü geçerli olduğuna göre itirazımı yok saymanızı anlayabilirim.

İşte bu şartlanmaya, şöhretin büyüsü demek uygun olabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Brütüs Konseyi mağduru Kemal Beyin dinleme önlemi! Erdoğan kurtarır mı? 27 Temmuz 2024 | 162 Okunma Bakanlar ikişer ikişer, bürokrasi tek tek gidecek! İlhan Kesici geliyor! 12 Temmuz 2024 | 5.643 Okunma Hamamönü Partisi; 'Yedi Uyurlar' moduna geçti! Jammer'lar saklandı, yer değiştirildi! 10 Temmuz 2024 | 6.165 Okunma Eski Erdoğan'cılar 'Hamamönü Partisi' ile Erdoğan'ın ömrünü planlıyor! Parolaları; DEMLİ ÇAY! 07 Temmuz 2024 | 5.060 Okunma Yavaş, Kılıçdaroğlu ve Aydın'ın CB İttifakı! Bilim ve Din diyor ki; Kıyamet 2126'da! 01 Temmuz 2024 | 4.917 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar