Erdoğan'dan iki büyük sürpriz! Celal Adan; Çarpılacağız! Özer Çiller‘i TABUTLA gömdüler!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı cenaze namazının kılındığı Levent‘teki Camiye ve daha sonra Kilyos’taki mezarlığa ve mezarlıktan Yeniköy'deki yalıya, Tansu hanımın...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı cenaze namazının kılındığı Levent‘teki Camiye ve daha sonra Kilyos’taki mezarlığa ve mezarlıktan Yeniköy'deki yalıya, Tansu hanımın içinde olduğu araçta sadece eski İçişleri Bakanı ve bugünün İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu vardı.

Süleyman Beyin Çiller döneminin İstanbul İl Başkanı, daha sonra da DP Genel Başkanı olduğunu hatırlatayım.

Mezarlıkta da 3 siyasi vardı.
Celal Adan, Mehmet Ağar ve Süleyman Soylu... Mezarlıkta Süleyman Soylu ile Mehmet Ağar'ın yan yana gelmemeye çalıştığı dikkati çekti.
Celal Adan ve Mehmet Ağar yan yana okunan duayı dinlediler.

Cenazede Tansu Hanımın oğlu Berk Çiller ile Merkez Sağ Parti partinin yetkilileri tanışmak için sıraya girdiler.

Tansu Hanım, Levent'teki cenaze namazına katılan Demokrat Parti Genel  Başkanı Gültekin Uysal‘a mesafeli durdu.

Uysal ise mezarlıktaki törene katılmadı.

Özer Çiller’in güçlü olduğu dönemde Doğru Yol Partisi’nde siyaset yapan eski bakan ve milletvekillerinin katılımı çok düşüktü. Cenaze namazına Cihan Paçacı, Meral Akşener, Ufuk Söylemez, Faris Özdemir, Salih Çelen gibi siyasiler katıldı. Eski vekil Hüseyin Kocabıyık ile Süleyman Soylu‘nun arasındaki soğuk rüzgârlar Kilyos mezarlığında da devam etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Brütüs Konseyi mağduru Kemal Beyin dinleme önlemi! Erdoğan kurtarır mı? 27 Temmuz 2024 | 162 Okunma Bakanlar ikişer ikişer, bürokrasi tek tek gidecek! İlhan Kesici geliyor! 12 Temmuz 2024 | 5.643 Okunma Hamamönü Partisi; 'Yedi Uyurlar' moduna geçti! Jammer'lar saklandı, yer değiştirildi! 10 Temmuz 2024 | 6.165 Okunma Eski Erdoğan'cılar 'Hamamönü Partisi' ile Erdoğan'ın ömrünü planlıyor! Parolaları; DEMLİ ÇAY! 07 Temmuz 2024 | 5.060 Okunma Yavaş, Kılıçdaroğlu ve Aydın'ın CB İttifakı! Bilim ve Din diyor ki; Kıyamet 2126'da! 01 Temmuz 2024 | 4.917 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar