YSK’yı aslında kim tehdit ediyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bugüne kadar konuşmadım, hep sustum. Artık yetti. İstanbul seçimlerinde şaibe var, bu açık ortada. Yolsuzluk var" dedi diye CHP kanadında bir fırtına koparılıyor ki sormayın...

Yazarından siyasetçisine varıncaya kadar herkes ağız birliği etmişçesine "Erdoğan seçimlerin yenilenmesi için YSK'yı tehdit ediyor" diyor.
Peki bunu söyleyen zevat, günlerdir seçimlerin yenilenmesi ile ilgili neler söylüyor gelin bir de ona bakalım:
Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul seçimleri bir demokrasi tercihi noktasına gelmiştir. Ya demokrasiden yana ya demokrasi dışı bir uygulama olacak" diyerek seçimlerin iptal edilmesi durumunda demokrasi dışına çıkılacakları tehditleri savuruyor.
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul seçimlerinin yenilenmesi durumunda, YSK üyelerinin insan içine çıkacak hâllerinin kalmayacağını belirtip, "Kızılay'da sizi yürütmezler, sizin yüzünüze tükürürler" diye akıl almaz tehditler savuruyor.
Yetmiyor, YSK üyelerini çoluk çocuğuyla tehdit edip, "Yarın çocuklarınızın, torunlarınızın yüzüne bakacak yüzünüz olmaz" diyor.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.027 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.276 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum