Trump, Biden, Erdoğan!

Amerika'da 4 yıllık Trump dönemi sona erdi, Biden dönemi başladı. Güçle devlet olmanın ne demek olduğunu sanırım Amerikan seçimlerinde görmüş olduk. 

Amerika'da 4 yıllık Trump dönemi sona erdi, Biden dönemi başladı. Güçle devlet olmanın ne demek olduğunu sanırım Amerikan seçimlerinde görmüş olduk. 

Tüm dünya işi gücü bıraktı, seçimi kimin kazanacağını saniye saniye takip etti. Her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de seçimler yakından takip edildi. 

Türkiye'nin çıkarları açısından Trump mı Biden mi tartışmaları aldı başını yürüdü. Kimse bana sormaz ama ben yine de fikrimi söyleyeyim. 

Ha Tump ha Biden, zerre kadar fark etmez. Bunu şundan ötürü söylüyorum.

Trump döneminde Arap coğrafyasında pek çok denge değişti. Kim derdi ki koca Suudi Arabistan ile Birleşik Arap Emirlikleri ABD'nin emir kulu gibi hareket edecek. Kim derdi ki pek çok Arap ülkesi Filistin davasına ihanet edip İsrail'le ilişkileri normalleştirecek. Ve kim derdi ki Kudüs dünyanın gözü önünde Filistin'in elinden alınıp İsrail'e peşkeş çekilecek... Bütün bunlar Trump döneminde ve Trump'ın şahsi tasarrufları sonucu oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum