Susan mağdurlar, bağıran hırsızlar!

İstanbul seçimlerinin iptal edilmesi yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.Bin defa söyledim, bir defa daha söyleyeceğim. YSK'nın aldığı karar doğru bir karardı zira AK Parti'nin sunduğu belgeler...

İstanbul seçimlerinin iptal edilmesi yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.
Bin defa söyledim, bir defa daha söyleyeceğim. 
YSK'nın aldığı karar doğru bir karardı zira AK Parti'nin sunduğu belgeler, seçimlerde Cumhuriyet tarihinin en büyük hırsızlığının ve usulsüzlüğünün yapıldığını belgeliyordu.
Pek çok televizyon kanalında ve gazetede bu belgelerin detaylarını izleyip okuduk. Binali Yıldırım'ın aldığı oyların bazı ilçelerde başta Ekrem İmamoğlu olmak üzere diğer adaylara yazıldığı yüzlerce ıslak imzalı belgede tespit edildi.
Seçimde sandık başında bulunması yasak olan 19 bin kişinin görev yaptığı isim isim belgelendi. İstanbul'un sadece 4 ilçesinde yapılan yeniden sayımda Binali Yıldırım'a verilen oyların haksız ve yersiz şekilde geçersiz sayıldığı görüldü. İstanbul’un sadece yüzde 10'unda yeniden sayılan oy sayımı sonucunda Binali Yıldırım'a 17 bin oy eklemesi yapıldı.
Geldiğimiz noktada, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasındaki oy farkı, mikroskop ile görülebilecek bir seviyeye indi.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum