Sorulması gereken can alıcı sorular!

Ömrü hayatını inanç özgürlüğü için feda eden, bu yolda gerektiğinde her türlü zulme uğrayan adamların torunları bu seçimde CHP'ye oy verdi.

28 Şubat döneminde eğitim hakları ellerinden alınan, bulundukları okulların önünde yerlerde sürüklenen, soyunmaları için ikna odalarına alınan ve perukla eğitim görmeye zorlanan başörtülü kadınların çocukları bu dönemde CHP'ye oy verdi. 
Bir zamanların kudretli generallerinin "Pez...k" diye küfrettiği, Millî Güvenlik Kurulu toplantısında önüne "Şarap kadehi" koyduğu Erbakan'ın ekibinden olduğunu söyleyenler CHP'ye oy verdi.
Çarşaflı olduğu için "Kara Fatma" hakaretine uğrayanlar, başörtülü olduğu için kafaları "bez bağlanmış çocuk poposuna" benzetilenler, CHP'nin zafer kutlamalarında belediye önünde bira kutuları kaldıranlarla, cami önlerinde viski patlatanlarla birlikte zafer işareti yaptı.
Daha 10 yıl önce, "Kamuda çalışmaları laikliğe aykırıdır" denilerek âdeta vebalı muamelesi gören başörtülü kadınların pek çoğu, CHP'ye oy verdi.
Teröristlerle girdiği silahlı çatışmada kırılıp yere düşen çocuğunun şehadet beratını almak için gittiği askeriye kapısından içeri alınmayan annelerin diğer çocukları, CHP'ye oy verdi.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 6 yorum