Siz nasıl rezil olursunuz?

Türkiye'nin pek çok yerinden orman yangını haberleri geliyor. Bu yangınların büyük bölümünü terör örgütü PKK'nın çıkardığını da hepimiz az çok biliyoruz.

Biliyoruz bilmesine ama bazı yazar çizer takımı meselenin bu yönüne değinmeden olayı sıradan bir yangın haberi gibi veriyor.
HDP'ye siyaseten gebe oldukları için PKK'ya laf söylememelerini bir yere kadar anlıyorum.
Ama bazıları var ki hem yangınları PKK'nın çıkardığından bahsetmiyor hem de orman yangılarından AK Parti hükûmetini sorumlu tutmak için kırk takla atıyor.
Hadi bunu becerebilecek zekâya sahip olsalar yine gam yemem.
AK Parti'yi suçlu gibi göstermek isterken kendilerini gülünç duruma düşürmeleri yok mu?
Vallahi onlar adına ben utanıyorum.
Önceki gün ekranıma Halk TV'de yayınlanan bir haberin videosu düştü. Haberi sunan kişi İrfan Değirmenci. Balıkesir'in Marmara ilçesinde çıkan orman yangınını anlatıyor. 
Ama haberi sunarken AK Parti'ye bir saydırıyor ki anlatamam. 
"Koca yangına iki itfaiye aracı ve bir arazöz ile müdahale edildi. Çevredeki vatandaşlar haklı olarak şikâyet ediyorlar. Bir yangın helikopterine ikinci bir helikopter yardım için gelmez mi? Ama gelmedi" diye sallıyor da sallıyor.
Sonra, "Hadi o yangının görüntülerini izleyelim" diyor ve görüntü ekrana geliyor. 
Şimdi dikkat!
Yayına giren videoda, yangına 4 helikopter, 55 arazöz ve itfaiye aracının müdahale ettiği bilgisi veriliyor. 
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar