Sen şimdi niye sinirlendin ki?

Bildiğiniz üzere Yunan medyası CHP adayının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını, "Yeni seçilen Konstantinopolis Belediye Başkanı" diye kutlamış, CHP adayının aslen Pontus Rum’u olduğunu vurgulamıştı haberinde…

Zerre kadar Türk kanı taşıyan biri bu manşetten rahatsız olur, “Ben Konstantinopolis’in değil, İstanbul’un belediye başkanı seçildim. Ben Pontus Rum’u değil özbeöz Türk’üm” diye cevap verirdi değil mi?
Ama CHP adayı, bu haberler kamuoyunu haftalardır meşgul etmesine rağmen ağzını açıp iki kelime etmedi.
AK Parti Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu haklı olarak “Bu manşete verecek bir cevabın yok mu?” diye sordu, cevap yine gelmedi.
Ahmet Hakan önceki gün bu soruyu çok basit bir dille tekrar yöneltti ve cevap verip vermeyeceğini sordu. Normal olan CHP adayının milyonların önünde samimi bir cevapla bu meseleyi diline dolayanları susturmasıydı.
Ama CHP adayı anormal olanı yaptı.
Mehmet Tevfik Göksu’yu hedef alarak, “Bunu söyleyen kişi konuşmasının devamında bir şey söyledi” dedi.
Ahmet Hakan, “Videoyu 80 kere izledim, söylememiş” diye düzeltti. Bu kez, “İma etti” dedi.
Ahmet Hakan, “Hayır efendim ima da etmemiş” diye tekrar düzeltti. “Efendim kaş göz işareti yaptı” demeye başladı bu kez!
Ahmet Hakan, “Onu da yapmadı, bunu yapmayın Allah aşkına” diye diretince o “Kucaklaşalım, barışalım, öpüşüp koklaşalım” diyen adam aniden bir hiddetlenip şiddetlenmeye başladı.
“O soruya ünlem koy ve geç” nezaketsizliğiyle başladığı konuşmasını, “Ben onu adam yerine koyup cevap vermedim, vermem” hakaretleri ile kapattı.
Enteresan!
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.276 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar