Onursuz bir zafer uğruna…

Zira; aşağılık insanların oyuncağı olup onların ayak oyunları sayesinde onursuz zaferler kazanmaktansa... Onur sahibi, şeref sahibi, namus sahibi insanlarla bir arada olup hezimet yaşamak çok daha şerefli bir şeydir.

Allah kimseyi bunların düştüğü rezil ve zelil duruma düşürmesin. Düşünsenize; terör örgütleriyle iş tutarak iktidara gelmeyi hayal ediyorsun. 

Mesela, 6-8 Ekim olaylarının faillerini savunmak zorunda kalıyorsun. 53 kişinin katledilmesinde başrol oynayan siyasetçi görünümlü teröristlere sahip çıkıyorsun.

Mesela, tek suçu kurban eti dağıtmak olan Yasin Börü'yü barbarca katleden teröristlere katliam emrini veren Selahattin Demirtaş gibi bir teröriste özgürlük istemek zorunda kalıyorsun. 

Mesela; başında bulunduğu belediyelere teröristleri dolduran, belediyenin önündeki ve internet sitesindeki Türk Bayrağı'nı ve Atatürk resimlerini kaldıran hainlere dokunuluyor diye ciyak ciyak bağırmak zorunda kalıyorsun. 

Mesela ülkenin herhangi bir kurumunda bir taciz veya istismar olayı  yaşandığında sende kırıntısı olmayan namustan dem vuruyorsun. Ama aynı şey PKK'nın partisinde olunca ve bunu yapan milletvekilinin dokunulmazlığı düşürülünce tecavüzle ilgili tek kelime edemiyorsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar