Olsun be, vatan sağ olsun!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi aylardır duyurusunu yaptığı Kanal İstanbul Çalıştayı'nı yaptı. Gelen ilk bilimsel veriler dehşet verici!

Detaylarına birazdan gireceğim ama önce Jeoloji Uzmanı Celal Şengör'ün Habertürk ekranında İmamoğlu'nun yüzüne karşı ne dediğini hatırlamakta yarar var. 
"Evet, siz beni çalıştaya davet ettiniz ama ben katılmayacağımı açıkladım. Bana gönderilen programa baktım, çalıştaya davet ettiğiniz isimlerin hiçbirinin konunun uzmanı olmadığını gördüm. Programda bilimsel verilerden ziyade politik açıklamaların öne çıkacağını gördüğüm için katılmama kararı aldım" demişti. 
Tam da Celal Şengör'ün dediği gibi oldu.
Kanal İstanbul'a savaş açan Ekrem İmamoğlu'nun kafasına göre bilim adamlarını toplayıp, istediği gibi konuşturduğu bir çalıştay izledik. 
Çalıştayda konuşan Cemal Saydam isimli bir Prof., Kanal İstanbul etkileriyle Marmara Denizi'nde biriken hidrojen sülfürün çürük yumurta kokusu ortaya çıkaracağını söyledi ve sonra bombayı patlattı.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum