Hayal kırıklığı başladı!

Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturalı iki ay oldu. Süre çok kısa olmasına rağmen, İmamoğlu'nun derin bir hayal kırıklığı yaşattığını söyleyenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Düne kadar toz kondurmayan gazeteciler bile bu hayal kırıklığını köşe yazılarında dillendirmeye başladı. 
Hürriyet'ten Ahmet Hakan seçim döneminde İmamoğlu'nu destekler yazılar yazmıştı hatırlarsanız.
Bir de şimdi görün. 
Hande Yener'in, “Bodrum’a da gittik beraber. İstanbul’da da yaşadık. Sorun şehirlerde değildi. Biz tam yalandık” şarkısını İmamoğlu'na uyarlayacak hâle geldi iki ay sonra...
Sabah gazetesinden Hıncal Uluç da hayal kırıklığı yaşayanlardan...
Hıncal Abi, "Dostum" dediği İmamoğlu'nu dünkü yazısında neredeyse işe yaramaz biri olarak ilan etti.
Şu satırlar Hıncal Abi'ye ait.
"Gelir gelmez, geldiğini belli edecek bir şeyler yapmasını bekledim. Sembolik de olsa bir şeyler bekledim. Peki ne yaptı, 'Her şey çok güzel olacak' diye gelen, gelir gelmez 'İstanbul'un kaybedecek saniyesi yok' diyen Başkan?
İki defa tatil..
Nerde göründü?.
Magazin sayfalarında.. Zülfü Livaneli konserini defalarca izler ve sahneye çıkıp şov yaparken. Şimdi siz, siz olun da hayal kırıklığına uğramayın."
Hayal kırıklığından bahsedenler sadece bu isimler değil elbet.
Tartışma programlarına konuk olan AK Parti karşıtı uzmanlar, İmamoğlu'nu eleştirmemek için kırk dereden su getiriyor. Ama iş bir süre sonra öyle bir noktaya geliyor ki onlar dahi, "Bu dönemde iki defa tatile çıkmak, İstanbul'u bir sel felaketi sırasında terk etmek yanlış bir karardı" demek zorunda kalıyor.
Sosyal medya da farklı değil.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 4 yorum