Hangi KHK mağdurları?

Koronavirüsün Türkiye'de yayılması, yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Bazı yazar çizer takımı, KHK marifeti ile meslekten uzaklaştırılmış doktorların acilen göreve geri döndürülmesi gerektiğini salık vermeye başladı.

KHK mağdurları konusunda herhâlde en çok yazı yazan yazarlardan biriyim.
Devletin darbe refleksiyle önlem alırken iğneyle kazması gereken yerlere kepçe ile dalmak zorunda kaldığını ve bu süreçte pek çok kişinin FETÖ ile ilgisi olmadığı hâlde görevden uzaklaştırıldığını pek çok kez yazdım. 
Bu kişilerin haklarını gerek televizyonlarda gerekse köşe yazılarımda mümkün mertebe korumaya çalıştım.
Geride bıraktığımız zaman içinde bahsini ettiğim bu kesimden pek çok kişi gerek OHAL İşlemleri Komisyonu ve gerekse mahkeme kararıyla göreve iade edildiklerine şahit oldum.
Dosyasını bizzat takip ettiğim yüzlerce kişi vardı ve bu kişilere bir gelişme olması durumunda beni haberdar etmelerini rica ettim.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar