Gördüğüm lüzum üzerine!..

Hayırlı olsun diye arayan dostlar, "Nereden çıktı bu NetHaber işi?" diye soruyor. Onlara anlattığımı sizinle de paylaşayım:

Kendimi bildim bileli savunduğum bir davam ve 17 yıldır o davanın savunucusu olduğu için destek vermeye çalıştığım bir lider var. Bugüne kadar kıymet verdiğim bu iki değeri köşe yazılarımla savunmaya çalışıyordum. 

Ancak son dönemlerde yaşananlar, bunun yeterli olmadığını gösterdi. 

Bazıları, "gördüğü lüzum üzerine" partisine ve davasına sırtını dönüp gitti. Ben de "gördüğüm lüzum üzerine" davama ve inandığım adama bundan böyle bir köşe yazısıyla değil, bir gazete ile destek olmaya karar verdim.

Dünyanın yarısını katleden Avrupa'nın barbarları, içerideki elemanlarını harekete geçirmişken, Türkiye'nin tüm milli ve yerli değerleri saldırı altında kalmışken, bir şeyler yapmak gerekiyordu.

Ben en azından elimden geleni yapmaya karar verdim.

Gelen son seçim sonuçlarından sonra "Bu iş bitti" yorumları yapanlara inat, "Bu iş daha yeni başlıyor" demek için Nethaber'in başına geçtim. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ebubekir Sofuoğlu nerede hata yaptı? 21 Aralık 2020 | 6.630 Okunma Şifre; Begonya.... 30 Eylül 2020 | 71 Okunma Gördüğüm lüzum üzerine!.. 26 Eylül 2019 | 12.177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 3 yorum